Dobry den, kdyz pridam hodne plynu, tak se mi nekdy stane, ze motor jde do otacek, ale auto nezrychluje.. tak zkusim zaradit jinou rychlost, pridam plyn i treba malo, otacky jdou nahoru a nic.. jako by tam ta rychlost nebyla a byla v nautralu.. az po asi 10ti sekundach, kdyz zaradim, tak se rychlost chytne. Cim by to mohlo byt?
breaku - já vím, Teslou jsem taky něco najezdil. Jenom si říkám, jestli má vůbec cenu, aby tak chytré auto vozilo tak "nechytré" lidi za jejich malichernými (a povětšině zbytečnými) cíli ..
break
nemám nic proti elektromobilům, ale Tesla mě moc nevoní.Byť model S je pěknej...pasoval by tam LS2 od GM...
Lidi jsou blbí
A mám pocit, že tenhle klučina s tím báwem tu už psal o utržený zadní nápravě atd...drifty asi
Řeknu to zjednodušeně: Spojka zajištuje přenos síly motoru na převodovku Pokud je talíř spojky opotřeben tak prokluzuje a motor při přidání plynu de do otáček a auto nezrychluje protože prokluzující spojka nepřenese patřičně sílu motoru na převodovku
9000 je za nejlevnější trojdílnou sadu od Valea bez stervačníku.Pokud by ta dvouhmota byla hin, tak setrvák stojí dvacet...jen materiálově je to skoro 30 000,- včetně setrváku plus práce samozřejmě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.