Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit imo u Felicie

Od: daf odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Jak se zbavit imo u Felicie? Ho tam nechci. Děkuji moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to vůbec jde, musíš najít někoho, kdo umí v tomto směru upravit ŘJ.

doplněno 29.12.18 19:10:

Ještě je jedna možnost. Vykuchat snímací cívku ze spínačky, vykuchat čip z klíčku a obojí ve správné vzájemné poloze umístit někam pod palubní desku. Pak sice bude imo funkční, ale nebude závislé na klíčku, v podstatě bude "sepnuté napořád".

vernon
hodnocení

0x
Nelze.
Čip trvale připáskuj ke snímači a někam to připevni...

icivucore
hodnocení

0x

Je třeba vyletovat z ECU eeprom 93c56, v programátoru do ní nahrát upravený obsah a znova zaletovat.

Měl jsem takto upravených několik ECU na feldu mpi, kdy jsem je přehazoval po úpravě map. Jinak bych je musel při výměně znova párovat.

Před měsícem jsem vyhodil do elektroodpadu 3ks těchto upravených ECU. Myslel jsem, že doba takových úprav je už out.

daf
hodnocení

A jen ještě jedna otázka. Je imo u feldy 1.3 50kw jednobod? Děkuji

hodnocení

0x
Ano je co si pamatuju nebylo u favorita u felicie už jo
Nedávno to zlobilo u táty vlez sem za přístrojovku vycvak stý krabičky pro immo konektory vše očistil a naohejbal tak aby to mělo kontakt
Pak sem šel na spínačku sundal z ní immo kroužek
Poté sem vzal funkční klíč s funkčním čipem - nic sem nekuchal je to zbytečný a čip se múže poškodit -a ten klíč sem prostrčil kroužkem a za oba konce to umělohmotnou páskou přitáhl k tomu kroužku
Vše sem to schoval pod palubku a vyvázal aby se to tam nemlelo
Starty bez problému i na klíčky bez čipu
vernon
Soused u fáčka imobilizér měl...
Ja měl 93ku silverline jednobod a tam nebyl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]