Nejste přihlášen/a.
Na obrázku je na těsnění vlevo dole otvor, který nemá symetrický protějšek. Takže nemůže být problém vyzkoušet, jak nasadit těsnění tak aby seděly všechny otvory včetně toho lichého.
@jenyk: Máš pravdu, nevšiml jsem si ho.
Potom doporučuji podívat se na kovový lem válce, na jedné straně těsnění bývá výrazně užší. Ta strana s užším "rantlem" by měla směřovat k hlavě.
Doplnění: Jak jsem již uvedl, vždy jsem to dělal (ať už u traktorů nebo OA) tak, jak jsem popsal, tedy opačně, než říká jenyk.
Polohu těsnění nemám ze svý hlavy, ale jak kolchozníci a lesáci v okolí to tak dělají a není s tím problém. Je fakt, že jsem viděl i obráceně daný těsnění a fungovalo to taky. Nejedná se o žádnou kosmickou techniku, tak bych řekl, že to klidně může být tak, či onak, fungovat to bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.