Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prodávám veterána, kterého jsem měl mnoho let ve stodole. Auto je pojízdné, ale bez TP. Nový majitel chystá renovaci a přihlášení na veteránské SPZ.
Poraďte prosím, jak má znít kupní smlouva, abych ani já, ani on při přihlašování neměl problémy?
Díky za rady, Tom.
Předpokládám že ten veterán "kterého jsem měl mnoho let ve stodole" má jasný původ. Auta nepadají z nebe.
Nejde o vozidlo ODCIZENÉ?
Není evidováno v registru silničních vozidel na někoho úplně jiného?
Zkuste ten dotaz napsat srozumitelněji, sorry jako, ale je skutečně hloupé klást otázky a podstatné informace si nechávat jen pro sebe
je běžný, že auta nemaj žádnej techničák, protože třeba byly před 25 lety odhlášený z registru...anebo byly dovezený po revoluci na náhradní díly.
U veterana je podstatnej štítek či VIN
jeho auto neřeším, ale mezi veteranama se pohybuju...sám mám doma auto, který bylo v roce 1999 dovezeno na ND.Chybí z něj akorát ovladač na zrcátka, jinak má i origo rakouskej techničák.Další auto jsem našel náhodou.Nemá TP, jen štítek.Začátkem 90. let bylo odstaveno na zahradě a stálo tam 20 let...
Nemluvě o starších autech, co stála někde ve stodole desítky let...
Není odcizené, není v registru, jedná se o dovoz před cca 20ti lety (mám nějakou celní deklaraci) + zároveň jsem jej nabyl společně s nemovitostí (jak stojí a leží a včetně příslušenství ).
Takže jinými slovy, když už je to právně vyjasněné! Bude stačit novému majiteli, který ho např. za 2 roky zrenovuj a půjd epřihlásit na Véčka, kupní smlouva a VIN + štítky?
T.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.