Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám golfa 6 2010rok ,koupil jsem si čínu 2din ,včera zapojil a dnes vymlacená baterka ,je fakt že jsem neměl moc čas a nezkoumal jsem to ,ale vím že nemám can bus decoder ,ten jsem objednal ,tak mi radio nevypína přes klíček ,ale musim vypnout ručně ,do radia jdou 2 draty +12plus ,když odpojím kabel ACC nemela by se baterka vybíjet. Je to tak? No kdo nepochopí ,napišu jednoduše mám radio a žere baterku ,protože nevypína přes klíček ,je to tím že mám zapojené ACC .Až mi přijde can bus dekoder,zmemí se neco s odpojením ACC nebo musi být ACC zapojene.děkuji
Levná rádia to ráda dělávají. A vůbec nezáleží na tom zda je to 1DIN nebo 2DIN.
POmůže ruční odpojování napájení paměti.
Případně se obraťte na odborníky co montují rádia.
U autorádiaPioneer se mi stalo že mi též vybíjelo baterii. Bylo zapojeno napřímo. Po prostudování návodu jsem se dočetl, že se v nastavení musí vypnout nějaký DEMO režim displeje, který jinak běžel i po vypnutí zapalování a vytažení "tatranky" - čelního panelu(!)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.