Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Včera se mi podařilo zajet do vcelku strmeho sjezdu a při následném vyjížděni pozadu (nešlo se otočit) jsem trošku uvařil spojku - Teda vyjet krpal se podařilo až na druhý pokus s větším rozjezdem ( 3 hrnek s turbem od peugeot) s nehoraznym smradem spojky - dnes už najeto 300km a po zástaveni jen z venku u pravého kola jde lehce cítit pořád ten smrad. Za těch 300km jsem si nevšiml, že by klouzala, špatně chodila nebo tak. Auto má najeto 30tkm - je možné, že bych jí dokázal odrovnat takhle novou na 10 metrovem krpalu? Diky
Včera se mi podařilo zajet do vcelku strmeho sjezdu a při následném vyjížděni pozadu (nešlo se otočit) jsem trošku uvařil spojku - Teda vyjet krpal se podařilo až na druhý pokus s větším rozjezdem ( 3 hrnek s turbem od peugeot) s nehoraznym smradem spojky - dnes už najeto 300km a po zástaveni jen z venku u pravého kola jde lehce cítit pořád ten smrad. Za těch 300km jsem si nevšiml, že by klouzala, špatně chodila nebo tak. Auto má najeto 30tkm - je možné, že bych jí dokázal odrovnat takhle novou na 10 metrovem krpalu? Diky
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
A příště se k autu chovat slušně a ne jak prase
3hrnek kristova noho krouták aku vrtačky a ty skoušíš co to dá do kopce
Spojku si potrápil zkratil jí životnost a ten smrad ten ještě chvíli ucejtíš
Kdysy dem měl blbej nápad a firemní dodávkou tahal pokácený stromy od vody na cestu
Smrad ze spojky byl v autě cejtit skoro 3 neděle
Šoupni do výdechú nákou vúni a jezdi
karelvarel
Tak teď si nejsem tak úplně jistý, kdo se k autu choval jako prase. Jestli ten, kdo potřeboval vycouvat prudký kopec, nebo ten co tahal dodávkou stromy ...![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]