Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré osvědčení o technickém průkazu (šedá)

Od: houmer odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Chtěl bych se zeptat,zda ještě platí staré šedivé dvoukarty,jakož to osvědčení o technickém prlkazu? (jde o malý přívěs Kempík) Kde se na zadní straně vyznačovala i platnost STK? Děkuji za odpověď a upřesnění.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

4x

Platnost tohoto dokladu nidko nezrušil

Zpravidla se tato kartička vymění při provádění nějakého evidenčního úkonu, kdy se vydá nová zatavená a tam se už razítko z STK nedává

ale k tomu osvědčení býval i technický průkaz, první vydané osvědčení mělo stejné číslo jako TP, policie to vepisovala rukou

hodnocení

4x

Ano platí. 12.12. jsem dělal technickou na vozík s tímto osvědčením a prošlo to. Jen mi říkal, že by bylo dobré OTP vyměnit za nové. A i to bylo napsané na protokolu o technické kontrole.

Jen to razítko do osvědčení se už nedává, protože tam jednak není místo (alespoň u mě) a taky to asi není třeba, protože na nové plastové OTP též razítko nedávají.

Tak uvidím jestli to stejně projde i příště. Jakože jen s upozorněním, že "by se to mělo vyměnit".

hodnocení

2x

Tak to jsem i já rád. Mám vozík s osvědčením a velký technický průkaz, kde je napsáno ještě ČSSR, znak se lvem a hvězdou, snad mi to na STK projde bez výměny dokladů. Děda to měl ve stodole a nyní chci vozík zprovoznit.

hodnocení

1x

Pro mladé a mladší - takto vypadalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]