Nejste přihlášen/a.
řemen, napínací a vodící kladka...pumpa je mimo, ale pro její výměnu musíš rozvody stejně demontovat, takže výměnit spolu s rozvodama...a je potřeba přípravky.Aretuje se klika na trn a u tý variabilky je potřeba speciálního přípravku na vačku...u klasický 74kw stačí pravítko...
musí na to mít přípravky, jinak to neudělá.Na fixu nerealný...variabilka je tahle verze, protože má variabilní časování vačky.Proto jsou na dekly ty velký boule...Na to je právě přípravek, co se dává z přední strany mezi kola, ještě se pro kontrolu dává po demontáži ventilovýho víka pravítko...
interval je 160 000km nebo 120 měsíců...pak bylo měněno od 2008 na 96 měsíců...
zeptal bych se ho prvně jak to dělá.Jsou jenoduchý na výměnu, ale musí být nástroje...
u některejch Fcusů a C-Maxů tam je hadice a u jinejch záslepka.V létě jsem dělal rozvody na jednom a vím, že má záslepku.Nevím proč, nepátral jsem, až uvidím nějakýho s hadicí, podívám se v čem je rozdíl...ale doteď jsem to neřešil..
Co vim, tak u variabilu je dobrý měnit i ty kola (pokud to auto chceš mít ještě delší dobu) i když ještě nechrastí. Pokud začne chrastit po např. tak pak musíš znova dělat rozvody... Mám klasickou 1,6 74 kW a rozvody určitě někomu kdo je umí a má přípravky = trn na kliku, pravítko na vačky, nový šroub na řemenici a správně utáhnout (řemenice nemá klínek = drží jen třením), jedna za známek špatně nastavenýho rozvodu je kolísání otáček kolem 2 - 2,5 k... Co vim tak vodní pumpa jde měnit i bez sundání rozvodu, jde to prý vykličkovat... Ale pokud je starší tak bych rovnou měnil i s pumpou (i když v poslední době mi už dvakrát vodní pumpa INA odešla po ca 40 - 50 kkm = kdybych nechal tu původní tak bych na tom byl asi stejně...)
na vodní pumpě je přišroubovaná napínací kladka, takže při její výměně musíš ty rozvody tak jako tak demontovat.A stačí vyměnit rozvody s pumpou, zbytek se řeší až když se pokazí.Předcházet tomu nemá smysl...to by se mu pěkně prodražilo...
tu variabilku n vačkách...vždycky jsme měnil jen rzvody, nemá cenu tomu předcházet.Jak se to pokazí, tak se většinou vymění ventil, když se chyba objeví znova, tak může být chyba na mechanismu...Některejm autům to odešlo do nájezdu 100k a jinejm to najelo jednou tolik.Někde umřel ventil, jinde mechanismus...příjde mi, že je to kus od kusu...
u tohodle není daný co a kdy odejde.Ty vyměníš mechanismus resp. oba a odejde ti zakrátko ventil a máš doma dva funkční mechanismy na vyhození, na kterejch by si najel několik dsítek tisíc...Ani u Forda není předepsaná výměna, za to má ale předepsanou kontrolu ventilových vůlí právě během intervalu výměny rozvodů...
po 160 000km se má kontrolovat vůle.Jsou tam podložky, ty se mění popř prohazují...
stejně se demontuje ventilový víko, zkontrolovat vůle je na 10 minut
Pokud nemáš jistotu jestli byly rozvody dělaný tak je udělej.. Když bude dole ventildekl tak změřit vůle ventilů neni od věci - předejdeš podpálení (na svojí 1,6 74 kW jsem vůle měřil při ca 200kkm a byly do setiny).. Jestli dělat i variabil "preventivně" je otázka, stejně tak bys mohl nechat i vodní pumpu atd., co vim tak mechanika variabilu odchází poměrně často a úplně od věci to neni... Taky to můžou být perly sviním Já jí nemám tak řešit nemusim.. Kromě rozvodu bych vyměnil i komplet náplně a po zimě ochranu proti korozi... Asi i svíce pokud nevíš jak tam jsou dlouho, zkontrolovat jak vypadaj určitě...
svíčky jsou základ, stejně tak paliváč.On to u benzína nikdo nemění a přitom stojí pár korun.Nejhorší ale je, když někdo dělal vespod nástřik a zastříkal i ten filtr.To je pak lahoda...
Ty ventilový vůle maj rozhraní skoro desetinu...Kontrola je jednoduchá
Ještě bych doporučil vyměnit oba drážkový řemeny.Nemá napínák.Většinou na to lidi nadávaj, protože je potřeba jednoduchejch přípravků.Dayco je dodává v sadě, jinak se daj dokoupit.Daj se nahodit i přes šroubováky a monterajzny, ale je to jebačka.Výhoda je, že se nikdy nemění napínák, protože tam není
Problém u vracení starejch nebo sundávání je ten, že ikdyž vypadaj opticky dobře, tak se snáze poškodí o hranu řemenice...
Nicméně u těhle termostatu ventily a mechanismus variabilky se mění až když se posere, stejně tak termostat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.