Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je airbag fault?

Od: anna* odpovědí: 12 změna:

Ahoj z nedadání se mi v autě ukazuje airbag fault nevíte co je to? Není třeba airbag vystřelený?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x

Osobně si myslím, že vystřelený airbag byste poznal:) Jinak platí co psal kolega, ale raděj bych do toho nešel s žádným měřákem, aby skutečně nevystřelil, jen zkontrolovat kontakty, svorky pod sedadlem nebo pyronapínáky či jek se tomu nadává v pásech. Pokud jste v autě uklízel, tak by mohla být chyba v těch kontaktech. Většinou stačí odpojit baterii na nějaký čas, aby se smazala chyba, pokud se neszmaže, tak na diagnostiku a tam zjistí, kde to je.

anna*
hodnocení

Děkuji pénové za odpovědi jsem Anna jo.

doplněno 10.01.10 19:48:

Pánové

stirecek*

*sok* Tak dobrá:)...myslím, že internet to snese...je tady dost dámských nicků a pak se z toho vyklube chlap*vtip*

pravdomluvny*

Jé tak sorry, Anno :) Mohlo mě napadnout, že se ptá nezkušená žena, když ses ptala, jestli není bag vystřelený. Alespoň vidíš, že je tu rovnoprávnost. Nic ve zlém :)

hodnocení

1x

Nejkratsi cestou do servisu na diagnostiku.

1jara*

Správně nerejpat se v tom, zajeď do servisu.

wea

jé tak tohle mě pobavilo... když se myslelo že je chlap odpovědi byli, ať zkontroluje elektriku a kabely, ale jakmile se vyklubala holka, na nic nemakat a zajet do servisu ;) fakt rovnoprávnost *smich*

papene*
12.01.10 14:31

;)*palec*

1jara*

Na aerabag bych nešahal , už se stalo že si známý známého, hrál s drátama co k němu vedou a najednou rána, málem ho vodvezli.

stirecek*

Annu už taky asi odvezli, když nepíše*sok**sok*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Nejsem odborník, ale pokud Ti airbag hlásí poruchu, tak bych prošel elektriku, která k němu patří. Třeba je jen rozpojený kabel, nebo zoxidovaný konektor. Kdyby byl vystřelený, to bys asi poznal...

erikch*
hodnocení

0x

Zdravím,ohledněproblému-kontrolka svítí díky hlášení chybnému(není-li pytel vystřelen,což není)kontaktní jednotky a odstranění je otázkou několika minut s kompatabilní diagnostikou...A perlička nakonec-airbag je účinný do rychlosti 62 km/h-o čemž se samozřejmě nemluví(a potažmo i málo ví),jelikož je to poměrně dobrý zisk pro automobilky(i když výrobní ceny taky nejsou zanedbatelný) a lidi jezdí s falešným pocitem,že jsou o hodně víc chráněni...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]