Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mam nove sluzebni auto s automatem (Skoda Octavia LK 4x4 2.0 TDI). Pred tim jsem vzdy mel manual a prekvapuje me pomalost rozjezdu a nut ost dost seslapnout plyn (tak do poloviny). Napr pri rychlem vjezdu do krizovatky je doba cekani na reakci vozu dost dlouha a pedal je potreba poradne seslapnout. Pote sice auto vystreli svizne ale neni to tak komfortni jako kdyz vse clovek reguloval manualne spojkou. I kdyz zaradim na S rezim, stale je ta prodleva necekane dlouha. Nemate nekdo nejaky tip jak na to? Samozrejme mackat plyn drive je reseni, ne ale vzdy. Diky za radu.
Nevím jak u DSG, ale v BMW je nutné prošlápnout plyn opravdu až na podlahu. Ucítíte cvaknutí, pedál klesne ještě trochu níž, a to je kickdown poloha, převodovka si případně podřadí o několik stupňů a auto vystřelí vpřed. Další možností je nachystat si otáčky pomocí brzdy a plynu - i když zase nevím, jestli to s DSG lze.
diky za feedback. Pri jizde jako takovy uz to vychytany mam. Kick down nebo padla jsou v pohode. Jde mi o ty rozjezdy. Tam i kdyz seslapnu pedal dolu, je tam zdrzeni nez auto zareaguje. Obcas kazda setinka vteriny je dobra. S manualem to slo ostre a pritom pohodlne. Ted je to jak kdyz skace koza. Nejdrive nic a pak fofr. Zkusim jeste tu kombinaci s brzdou. Taky me to napadlo ale jeste jsem nezkousel. Nebo pripadne s tim zpozdenim pocitat a plyn seslapnout drive. Diky za komentare.
diky za reakci, byt trochu mimo muj dotaz. Tady nikdo nemluvi o zavodeni, jen vcasnem rozjezdu. To je rozdil. Nikdy se ti nestalo, ze potrebujes vcas vjet do krizovatky a ta mezera tam uz za pul vteriny nebude takova a ohrozis provoz kolem? Zkus Prahu, bezna zalezitost... Zatim me s tim autem toho moc prave nenapadlo, jezdim s nim tri dny a tohle me zatim dost stve.
V případě nouze to lze řešit rozjezdem přes brzdu pod plynem. Ale jízda s automatem vede k nepoužívání levé nohy a brzdový pedál bývá pro levou nohu dost vpravo. Zkuste a uvidíte. Je to ale jistě míň škodlivá metoda, než řadit déčko s vytočeným motorem.
Dimy za radu. Zkusim to natrenovat s tou brzdou. Radit s vytocenym motorem rozhodne nechci. Jen ta predstava je dost brutalni.
S tou brzdou se to tak dělá normálně. Nevím jak to má teda škoda, ale u Bentley když sešlápnu brzdu společně s plynem až na podlahu, tak motor drží na 3tis otáčkách a jakmile vyšlápnu brzdu, hned se rozjede.
Co se týče brždění levou nohou, to mi přijde zcela normální. Když se chci občas project ostřeji, jinak to nejde než pravou ovládat plyn a levou brzdu.
Já když šlápnu plyn a brzdu zároveň, tak mi to shodí otáčky do volnoběhu. ŘJ to vyhodnotí jako blbost šlapat plyn i brzdu zárověň u běžného auta. Ale já mám manuál
K tazateli: Jezdíte Octávkou ne Ferrari ...podle toho to taky jezdí Snad to spoždění není takové, aby to v běžném provozu nějak omezovalo. Pokud ano, tak buď nejezdíte v běžném provozu, nebo jste s prominutím "čuně", které se snaží skočit do každé mezery mezi auty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.