Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze zkrátit ALU řadičku motocyklu

Od: miramira® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,nejde o cenu výrobku,která je do 200- k, ale o kutilský"pokus".Lze zkrátit radičku u moto? Jde o průžez ALU plný profil cca 9/9mm. Za pomocí soustruhu a by to asi šlo. Nutně na tom netrvám.Mžu doobjednat jinou kratší, nebo jinak tvarovanou-ohnutou.Svaření také asi není obvyklé a cenově neodpovídá ceně výrobku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jistě. Po jejím zlomení jsem na novém konci vyvrtal díru, protáhnul šroub a řadil jsem takhle asi měsíc než mi přišla nová řadička.

Lze zkrátit ALU řadičku motocyklu
hodnocení

tady už si to novou zasloužilo. :)

hodnocení

0x

A není taková akce zbytečná?

hodnocení

Dnes se prodává i koncovka řadič ky s gumou. Je snadné konec původní odříznout a dát nový konec na šroub po zkrácení páky. Při troše umu to nebude ani vidět. Díky pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]