Ono je to jednoduché H7 je dvouvláknová. Auto má jednu parabolu pro dalkove i tlumené a dálkové světlo. Žárovka má tři nohy. H4 a h1 jsou jednovlákna. ty mají nohy 2 a auto má zvlášť parabolu pro světlo do dálky a zvlášť na blizko.
No tak... Tak H4 je dvouvláknová a H7 je jednovláknová...
A pak ještě taky polemika může být... U Mondea MKII byl hlavní reflektor H7+H7 a druhé auto MKII bylo H7+H1 a obě světla byla originál... Nejlepší pokoukat...
Když jsi pako, tak si zajeď do servisu, tam ti to řeknou.
skyrimmen
Máte odvahu takhle psát na internetu ale do očí by jste mi to určitě neřekl Jinak díky za snahu moje první auto a hned jsem za blbce.Sorry že nemam auto 20 let !
Je snad jasné, že H4, když je dvouvláknová, Tak je dálková i tlumená společná.
skyrimmen
Díky Jen koukám že pán měl znalosti už v 18 ve svem prvním autě. To jsou všichni tak hnusní na někoho(mě) kvuli tomu že teprve začíná jezdit? Ubožáci !
To není o tom, kdo jak dlouho jezdí, ale o tom, že normální chlap zvedne prd*l a do toho světla se podívá, aby věděl co má koupit. Ty místo toho napíšeš na poradnu a čekáš až to někdo vyřeší za Tebe. Když Tě na to někdo upozorní, tak skáčeš metr vysoko jak opičák na gumičce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.