Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuál Fiat Ducato2,8JTD,94kw,2800c(244l)2004

Od: michal* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,mám dotaz pomůžete mi prosím dohledat informace o dodávce(nákladní vůz)jak jsem uvedl výše v titulku?Hledám všude možně.Našel jsem modely předtím nebo po něm a ještě v italském,anglickém jazyce.Jde mi o manuál,katalog něco takového,abych si mohl třeba vyměnit ruční brzdu,elektroinstalaci,schéma motoru a PŘEDEVŠÍM od výrobce předepsané servisní úkony.Moc vám děkuji Michal(Nebo nějaký web kam mohu napsat VIN a dozvím se vše)

PS:Kamarádka už i volala do Itálie:) odkázali ji na fora(ale nic moc(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x

vše potřebný je v autodatech např. Haynes...

pokud jde o brzdy, tak je to primitivní, vepředu dvoupístky, stačí dklopit třmen, vzadu kotouč buben, lanovody jsou ze tří částí a na motoru co?Plochej řemen je napínanej altíkem a rozvidy bych přenechal servisu, de facto tam ani nejsou potřeba přípravky, ale když to nejde povolit, tak je o nervy na tom motoru něco dělat...

a vepředu čepy, ramena, ložiska atd se taky daj, jen to chce pořádný nářadí a sílu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]