Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přepsat auto na cizince

Od: vitali* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,koupil jsem auto na Ukrajině z Ceske registraci,Jsem Ukrajinec a nemam v Cesku pobyt.Muzu s nim prijet do Ceska a přepsat ho na sebe abychom mohl ho přihlásit na Ukrajině?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na přesný postup platný na Ukrajině se musíš především zeptat vašich úřadů. U nás bys to na sebe mohl přepsat jen když bys tu měl trvalý pobyt. Anebo zvláštní přepis pro převoz do zahraničí - ale když už to v zahraničí je... Chtělo by to zeptat se na úřadech i u nás jaké je řešení, na Internetu se moc relevantních informací nenajde.

vitali*
hodnocení

Auto ted je na Ukrajině,ha chci s nim prijet do Ceska,majitel auta s tim nema problem on kdy-kolyf na me ho přepíše,a ja mam strach abychom ho na me v Cesku připsaly jako vlastníka abychom mohl s nim odjet na Ukrajinu a tam ho prihlasit.

hodnocení

0x

Zdali jsem Vás pochopil správně. Koupil jste vozidlo, od někoho, kdo byl na výletě na Ukrajině, vozidlo je napsané na českého občana v registru v ČR. Vy ho chcete legálně vyvézt do Ukrajiny. Potřebujete evidenčku, pak plnou moc od osoby zapsané v techničáku, odevzdat značky a požádat české úřady o vývoz do ciziny.

Pochopil jsem Vás dobře?

xenofob

požádat o výdej exportních značek může ten,. kdo je registrován jako vlastník

takže je nutné získat jeho písemný souhlas, podpis na plné moci nemusí být úředně ověřen

hodnocení

0x

A nezabudnite,že prihlásenie na Ukrajinu vás vyjde na 5000 € a ak, by ste náhodou chcel potom na českých značkách chodiť na Ukrajinu,tak si zaplatite depozit za 2000 €.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]