Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Passat cc 3,6 co říkate?

Od: hugboss* odpovědí: 9 změna:
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

K autu moc nepovím, ale motor 3.6 V6 jsem měl v mk2 Superbu. Naprosto super, hodně pružný motor. Lze s ním jezdit i s relativně normální spotřebou. Dělší trasu jsem měl vždy 7-8 litrů/100km, jinak ostatní cesty 11 litrů/100km. Před tím jsem měl mk1 Superb s 2.8 V6 a také moc super motor, jen to bylo trošku líné. Teď mám Superb mk3 s 2.0TSi 200kW a to je teprvé jiná liga.

hodnocení

0x

Neříkám nic, nevidím žádný důvod. Máš snad nějaký konkrétní problém?

doplněno 13.12.18 18:28:

V tom případě bohužel nemohu sloužit.

hugboss*
hodnocení

Za tyden ho kupuji.Pokud ho máte dejte mi nejake info.

hodnocení

0x

Co bych měl říkat? Nic o něm nevím, nemám ho a mít ani nechci. Je to Vaše věc. Jestli se Vám líbí...

hugboss*
hodnocení

super diky, beru ho a uvidime..

hodnocení

0x
Zere to, cosi jede a servis bude drahY.
pincek

Píše určitě někdo, kdo jezdí tuctovou oktávkou, hlavně v 1.9TDI aby to nežralo.

nox®

na trollení, urážení a vyvolávání konfliktů doporučuji jiné, nemoderované fóra.

Jezdil jsem s tim v s2. Me takove motory moc neberou.. k cemu mi je tolik koni kdyz je ti v patach policejni oktava.. na to abych dosahl limitu a bezpecne predjel mi staci i ta 1.9tdi... na blbosti mam v garazi motorku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]