Tak to bude někde uhnilá kostra. Dost často vídám u ostatních aut, jak jim při brždění pozhasnou světla, to je již větší přechodový odpor na společné kostře světla a i zde to může dělat takový bordel. Pokud to tedy bude dělat při brždění, odpověď je jasná.
U Rencka je to na 99% špatná kostra v některé zadní sdružené svítilně.
doplněno 13.12.18 18:14:
Buď měřením odporu mezi žárovkou a přímo kostrou nebo rozebráním, očištěním a znovu dotažením všech spojů.
doplněno 13.12.18 19:16:
Ne. Kostra je samotná karoserie, tedy každý plechový nebo kovový díl karoserie auta. Ten šroub by měl být vodivě spojený s kostrou, tedy s karoserií auta.
cechovsky
Diky a nevite jak to zjistit mam to cele rozdelane a nic jsem nenasel
Já, než bych se s tím hledal, jsem u scenika přidal na kostru světla drát, očistil šroub který drží světlo, omotal drát kolem a dotáhl matku. Pět minut práce a je pokoj na roky. No na roky, než odejde nějaká žárovka.
Neznám renaulty,ale toto bývá běžná závada u citroenů a peugeotů.v první řadě kuoněte a na zadní lampy a všechny žárovky vyndejte a kontakty alespoň stříkněte kontoxem,kontaktolem ... a dejte zpět žárovkyJinak pokud to není tímto tak jak píší další-ukostření...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.