Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěl bych se poradit s výběrem ideálního 7 místného auta v cenové hladině kolem 250 000 kč + -
Líbí se mi například Ford S-max ideálně auto do 6 let stáří a benzínovou verzi v manuálu nemám rád naftová.
Nějaké jiné alternativy a značky v této ceně a stáří?Děkuji
Zdravím řešil jsem tento problém pred dvěma roky a vybíral jsem mezi Opel Zafira, vv Touran, vv scharan, Mazda 5, Toyota verso Radim obejít bazary posadit se do kazdeho projet a nakonec si pro to zajet do Německa já si vybral zifiru ale ty dvě zadní sedadla v kufru jsou tak pro děti ale jak je složité tak obrovský kufr asi tak hodně štěstí při výběru
Nevím jestli se ještě pořád vyrábí a budou k mání tak nové, jak si představuješ, ale nejprostornější sedmi místné auto byl odjakživa renault espace. Já, jako fanda do citroenů bych nejdřív hledal grande picasso. Už jen kvůli těm blbcům, co furt melou, jak jsou francouzská auta mizerná, protože díky nim jsou levná Picasso určitě nebude horší než západoněmecký trabant Opel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.