Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořízení 7 místního auta

Od: acs22® odpovědí: 10 změna:

Zdravím chtěl bych se poradit s výběrem ideálního 7 místného auta v cenové hladině kolem 250 000 kč + -

Líbí se mi například Ford S-max ideálně auto do 6 let stáří a benzínovou verzi v manuálu nemám rád naftová.

Nějaké jiné alternativy a značky v této ceně a stáří?Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím řešil jsem tento problém pred dvěma roky a vybíral jsem mezi Opel Zafira, vv Touran, vv scharan, Mazda 5, Toyota verso Radim obejít bazary posadit se do kazdeho projet a nakonec si pro to zajet do Německa já si vybral zifiru ale ty dvě zadní sedadla v kufru jsou tak pro děti ale jak je složité tak obrovský kufr asi tak hodně štěstí při výběru

dejv111*
hodnocení

1x

Nebál bych se do reprtoáru zařadit i Citroen C8, nebo jeho koncernového bratra Peugeota 807.

hodnocení

0x
Dobrý den, to by šel radši do Dacie Lodgy. Za ty peníze je to aspoň nový.
hodnocení

Dacii jsme si zkoušeli je sice hezké ,že je to nové,ale sedačky mi nevyhovovali z toho by mě boleli záda.

hodnocení

0x
Za 250 se nechá koupit slušně vypadající vivaro/trafic. Není to tak špatná volba.

hodnocení

0x
Nevyhoda sice sedmimistnych ale malych aut je ta, ze si vlastne koupis takovou nakupni tasku pokud chces aktivne pouzivat vsechny mista. Pak do kufru das dve tasky a konec. Proto pokud chces vetsi auto, podivej se napriklad na zminovany trafic od r v 2012. Takhle bych si predsravoval plnohodnotne sedmimistne auto.

hodnocení

0x

Kamarád má Seat Alhambra, po dobré zkušenosti, už druhé generace a je spokojen.

break
hodnocení

0x

znám ty auta...Spolehlivý i v naftě, pohodlný, super podvozek a výbava.Cenově níž oproti VW...

A Dacia je kepl, s tím bych to nesrovnával ani po dvoudenní pařbě...

hodnocení

0x

Nevím jestli se ještě pořád vyrábí a budou k mání tak nové, jak si představuješ, ale nejprostornější sedmi místné auto byl odjakživa renault espace. Já, jako fanda do citroenů bych nejdřív hledal grande picasso. Už jen kvůli těm blbcům, co furt melou, jak jsou francouzská auta mizerná, protože díky nim jsou levná *ua* Picasso určitě nebude horší než západoněmecký trabant Opel.

mathew
hodnocení

0x

"ideálního 7 místného auta" to pro mne znamená, že si tam pohodlně sedne 7 normálních lidí nikoliv trpaslíků v takovém případě zapomeňte na vše co zde bylo napsáno kromě toho Traffica. dále bych přidal něco jako Chrysler Voyager, Peugeot Expert Tepee...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]