Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vygenerování kodu

Od: jindraa* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,poprosil bych o vygenerování kodu na Renaulta Megana Break 1,4 16V rok výroby 1999.Motor točí ale nechce vubec nastartovat,myslim si,že je to v tom klíčku a imobilizéru.Při startování stále bliká rychle červená led dioda.Jsem v koncích,prosím,prosím.Čísla klíčku : 99078 nebo S108627BNO a nebo PA66-GF30.Děkuji...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Bohužel kódy které nabízíš neprojdou jejich programem.Ten poslední mi dokonce vyhodil celé spektrum chyb Příliš málo znaků když zadám pětimístný kód příliš mnoho když jich dam 7 a vložený kód obsahuje nepovolený znak když jich tam dam 6. Tolik špatných možností mi ještě nikdy program nebabidl :) Smůla

hodnocení

0x

Kód ti můžu zítra večer vygenerovat, až se dostanu ke starému počítači s potřebným softem. Problém je, že ti to k ničemu nebude, protože to je kód pro spárování klíčku a DO auta. Imobilizér je pasivní čip, který kód nedokáže změnit. Podívej se na halův snímač tzv. motýlek. Očisti ho a případně omej lihem. Je na boku motoru, sleduje jestli se točí klikovka. To bývá nejčastější závada u rencků. Imobilizér, který viníš ty odpojí benzínovou pumpu. To znamená že po otočení klíčku neuslyšíš bzučení. Jesltli čerpadlo zabzučí, ale svíčky jsou suchý IMO je v tom nevinně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]