Ahoj dnes se mi povedla taková věc a to ze asi v 50 km/h jsem narazil oběma kolama do obrubniku. Rána to byla docela velká. Po rozjeti jsem zjistil ze auto jakoby netáhne a při zatáčeni volantem vůbec nereaguje jakoby plavalo a brzdový pedál pri vyšší rychlosti (30km/h) vibruje. Byl jsem rad ze jsem dojel vůbec k nejbližšímu parkovišti. Mám Škoda octavia 2. Co myslíte ze stim bude a kolik bude stát asi oprava?do servisu nevím jestli vůbec dojedu asi budu muset nechat auto odtahnout
Cenu vám nikdo neřekne dokud to neuvidí.To že auto netáhlo bude tím že stále brzdilo nebo úplně rozhozená geometrie.Takže motor by měl být dobrý,ale špatného tam může být -tyče řízení,ramena ,tlumiče,poloosy,čepy...
Mohl si ohnout rameno Mohl si ohnout tyčku řízení Mohl odejít čep řízení nebo kulový čep Mohl se utrhnout silentblok ramene To vše také dokáže rozhodit geometrii nápravy Dále se mohl poškodit disk Chce to někoho kdo se vyzná a prohlídne to a řekne co je v háji a co bude stát oprava
Jak už tu padlo, na to se opravdu odpovedět nedá. To, že auto "netáhne" bude způsobeno spíš nějakým mechanickým odporem mezi převodovkou a koly, popř brzdou a kolem. Pokud ti nedrhne přímo kolo o podběh. Pokud se špatně řídí, tak může být i poškozen posilovač řízení.
Pokud jsi narazil koly přední nápravy, jako, že asi ano, tak pochybuju, že to ovlivnilo zadní brzdy.
Pneumatiky jsou v pohodě právě. Vizuálně tam nevypadá nic špatně. Jen sem si všiml ze zadní brzda jakoby byla 1cm od kotoučů a vepredu je hned na kotouči
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.