Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavie III nereaguje na klíc ani nestartuje

Od: help* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Rád bych požádal o pomoc s Octavia III - central nereaguje na klic (ani po vymene baterii v obou klíčích), tak jsem odemkl rucne (po odklopení zaslepky klice u drzadla) a sedl do auta, ale po otoceni klíče v zapalovani auto vubec nereaguje, nic se nerosviti, auto nestartuje proste vsechno "mrtvé".

Pred měsícem mi parkrát cenral zaprotestoval a auto nechtel zamknout, ale myslel jsem ze to je baterii v klici a nejaky cas hlasilo i vymenu oleje na coz nebyl chvili cas ale to by asi nesouviselo ne?

Predem dekuji za odpoved a pomoc.

Sp.

JSV

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Klíčem to nebude. Zkontroluj baterii a kontakty na ní, zda jde vůbec "šťáva" do auta. Jinak ti nezbyde, než odvézt auto do servisu.

help*
hodnocení

Díky za odpoveď, myslel jsem ze to klicem nebude, baterie by mela byt ok, ale zkontroluju, jeste me napadlo jestli to neni nejakou pojistkou etc.

mnd®
hodnocení

0x

K Octavii III se nedává ,,servisní,, klíč do zapalování a odemčení vozu? Nesmí se to taky ,,spárovat,, když je výměna baterky v klíči?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]