Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ložiska motoru

Od: martinf odpovědí: 14 změna:
Dobry den. Kde koupím tyto šálky ojnice (12 94 ZVL 1244_1876) a šálky klikové hřídele (11 94 ZVL 1241_6556) jedna se o motor 136B z formanu. Děkuji moc za odpověď.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

0x

hledal bych na www.skoda-dily.cz mají tam vše

martinf
11.12.18 18:26
hodnocení

Dikec

martinf
hodnocení

Dobry den. Jde to koupit i někde jinde? Nebo ten web co napsal výše je trochu padly na hlavu. Děkuji moc

V prodejně náhradních dílů Škoda. Některé autosalony mají i prodejny náhradních dílů. Zadají do PC vin kód vašeho vozu (opište si ho než tam půjdete) a dají vám přesně to, co do vašeho auta potřebujete.

martinf
hodnocení

Jo. Ale já nemám auto. Ja mam jenom motor který si chci spravit a dát do domorobo traktoru.
matesj
Na motoru máš jistě výrobní číslo i typ motoru...

martinf
hodnocení

Typ motoru 2083461 781 136B
vernon
To tam budeš montovat i vstřikování?

martinf
hodnocení

Hej ten web www.skoda-dily.cz je docela jebly. Všechno Čína. Šálky ventily všechno. Nepotřebuji aby jsem ventily a šálky mnenil každý týden.

hodnocení

0x

Martine, ty si myslíš, že číňani to dělají z papíru? Prober se! Dneska se 1/2 náhradních dílů dělá v Číně a z nich je nejméně 90% ve špičkové kvalitě!

xenofob
hodnocení

0x

bery*
hodnocení

0x
Zrovna u takhle jednoduchyho motoru s takřka neomezenou životnosti a malým litrovým výkonem bych se nebál použít to nejlevnější, hlavne aby ty šálky odpovídaly toleranci rozměrů. U fabie 1,4mpi (motor z 95% stejný jako ve formanu) jsem klidne dal i celou čínskou pístní sadu včetně vložek, kdyz nestala ani pětinu toho co originál. Naopak originál jsem dal rozvody, beztak byly nejlevnější :)
vernon
1.3 motor má jiné rozměry ložisek kliky, ojnice, písty atd... Než 1.4. S těch tvých 95% hóódně uber...

kratast*
hodnocení

0x

na škoda-díly.cz máš druhovýrobu, ale i originální díly, nechápu proč by měl ten eshop být padlý na hlavu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]