Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už šetříte s FUSION FUELSAVER?

Od: nonek® odpovědí: 3 změna:

Narazil jsem dnes na možnost pořízení " zázraku" . No, nekup to...taková možnost, která se "nebude"opakovat...ale, když objednáte do tří minut, dostanete, jako jeden ze sta, další slevu...stačí se chvilku zdržet na těchto "zázračných"stránkách...co všechno šmejdi nevymyslí...jak oblbnout potenciálního zákazníka; nikde se nic o dodavateli nedozvíte...jen objednejte co nejdřív...

Vidím, že nejsem první...prosím o smazání

doplněno 08.12.18 19:37:

A pokud chcete ušetřit, pak máte možnost...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

maxicokl
hodnocení

0x

Tady se nic mazat nebude.

hodnocení

0x

Neštřím s fuel pitchovinou-šetřil jsem s předkomůtkáčem kdy jsem místo nafty za 30kč/l lil RO za 18kč/l ,dnes u přímovstřiků toto nelze a navíc RO je dražší než ropa!. Jinak o tomto ... jsem četl poprvé už před cca 40 roky v SM co si do školy přinesl spolužák ,tenkrát jsem jakožto "kitař" zajímal, o ,letadla! Potom periodicky od 97 ( o auta se dost zajímám až z doby před 20 roky)každé 3-5 let.

break

můžeš to nalejt i do starýho TDI s rotačkou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma fuelsaver
Otázky na téma fusion fuelsaver

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]