Dobry den, chtel bych se vas zeptat, zdali si myslite, ze cena za toto auto je adekvatni. radekdurda-auto.cz/... Videl jsem inzeraty na ta sama auta se stejnymi parametry, ale o nekolik desitek tisic levnejsi. Je vsak pravda, ze ty levnejsi kusy se nachazi na AAA Auto,coz muze byt duvodem nizsich cen. Dekuji za nazory.
Nejsem si jist. C5 mám v naftě a celkově ji hodnotím jako velmi dobré auto. Nevidím v inzerátu přesný typ, zato vidím čerstvý dovoz a hrozný sedadlo řidiče. Km tipnu na min. 250tis, zbytek je o aktuálním stavu. Kia pro mne není dobré auto. Ale je to můj osobní názor.
Nezapomeň že Áčka jsou šejdíři, jejich cena platí jen pokud si vezmeš auto na jejich leasing takže v konečném výsledku nakonec běžnou bazarovou cenu přeplatíš kvůli úrokům.
Už jen to jejich reklamní heslo - vykupukeme za nejvyšší možnou cenu a v zápětí tvrdí že za nejlepší cenu prodávají. To pochopí i žák třetí třídy že to není možné. Jinak : co se KIA týče, těch co se vyrábí na Slovensku bych se nebál. Ty docela chválej. To bude na stejné úrovni jako bžundaj a lepší než nějaké dájvo.
Je třeba najít kompromis mezi cenou a stavem vozidla... Nedávno jsem objel mnoho inzerátů a zjistil jsem, že na větší vzdálenost se nevyplatí snad ani jezdit... Je to všechno o štěstí a raději zaplatím o deset, či dvacet tisíc víc, když je vůz ve slušnějším stavu... Také je třeba počítat hnedka s prvotní investicí ... Nikdo neprodává vozidlo v perfektním stavu, ale naopak, když už se mu nechce do něho cpát korunky... Tedy obvykle, zpravidla... Takové ty umělé averze na KIA apod také nejsou na místě, jsou to kvalitní auta, jako jiná, ale pravdou je, že dostupnost třeba neoriginálních dílů a cena originálních je vysoká... Cena C5 co tam kolegové navrhují si myslím je celkem skvělá..., ale záleží konkrétně jak to pak vypadá a v jakém stavu to je ve skutečnosti... Většinou vše na fotkách vypadá lépe... Poku lze, vzít si sebou slušného automechanika, přece jen se vyzná... Většinou nám umožnili použít diagnostiku a auto zvednout.. Výsledky jsou celkem žalostné, ale i tak se musí nějaký kompromis občas udělat a auto si pak opravit do slušného stavu...
Ceny je nejlépe alespoň zhruba porovnat na Sbazaru, TipCarsu apod... Tam zjistíte jaká cena je obvyklá ...
cze
Prave ze uvedene weby prochazim, ale tech s motory 1,6 je vyrazne min nez 1,4 nebo naftaku. A kdyz uz, tak je to v jiz zminenych AAA nebo Auto diskont,podle cehoz se nemuzu orientovat vzhledem k jejich praktikam a hybanim s cenami vozu az na miste. A pokud uz najdu, tak to ma napriklad nesrovnatelny najezd. Jinak nad tou C5 jsem taky uvazoval, ale kdyz jsem procital zkusenosti uzivatelu a ruzne recenze, tak u tech benzinaku byva problem se zranim oleje.
Myslíš se žráním oleje u benzíňáků? Nebo u Citroena...? Jenom je třeba si dát pozor na automobily Škoda a jiné koncernové, benzínové typu TSI tak asi do 1/4 roku 2012... Tam jsou motory nepovedný a znám i několik lidí, kde se pohybuje spotřeba oleje už i od 1l na 500km, obvykle 1l/1000km... Jinak pro zajímavost, koncernová auta mají v normě 1l/1000km, ostatní zpravidla 1l/2000km... I tak je to strašné... Kdyby to bylo u nového auta, tak bude člověk nešťastný a nic nevyreklamuje...
Mám čtvrtého citroena za posledních 25 let a u žádného jsem od výměny do výměny oleje dolévat nikdy nemusel. To spíš bych se u té C5 bál příliš mnoho elektronických bazmeků. to už ale asi dneska u dražších aut lepší nebude. Já ještě koupil C4 kde krom povinného ABS až na tempomat žádná přebytečná elektronika není ale vidím že časem bude velký problém takové holátko bez deseti asistentů a dvaceti filtrů sehnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.