Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto nestsrtuje, nič nesvieti

Od: jizef odpovědí: 1 změna:
Dobrý deň, stala sa mi taka vec, rad by som vedel ci sa to už niekomu stalo alebo by vedel poradiť. Dnes som nasadol do auta(pár hodín predtým som jazdil) a nešlo mi otočiť kľúčom, aj volantom som krútil a nič, bol zablokovaný. Po asi 5 minútach sa volant odblokoval stále nešlo točiť kľúčom. Potom zrazu išlo aj kľúčom točiť, až do tretieho, stupňa, ale otáčanie moc nerobí, akoby som ani netočil. Nestsrtuje necvaka roste úplne ticho. Ani kontrolky nesvietia žiadne nič. Svetla na aute idú zapnúť, aj výstražné. Nie som si istý ci to je baterkou, ešte som neskúšal lebo nemám možnosť teraz, ale podľa mňa nie je, baterka bola nová, má rok. Stretli ste sa už s tým? Ďakujem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Já bych si typ na problém se spínací skřínkou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]