Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákaz montáže zařízení Fusion FulSaver

Od: vladimirbalga odpovědí: 20 změna:

Objednal jsem si zařízení Fusion FuelSaver do auta. Dodatečně jsem se dozvěděl o zákazu montáže tohoto zařízení a to od 7.12.2018, jenže objednaný výrobek mi bude v nejbližší době dodán.Chtěl bych tedy vědět, zda mám tento výrobek zakoupit a nechat si ho namontovat do auta, nebo zda ho mám vrátit zpět. děkuji za brzkou odpověď a s pozdravem V. Balga

Zákaz montáže zařízení Fusion FulSaver

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nevím, jestli je to zakázané, ale každopádně je to zbytečné a v podstatě jde o podvod. Kdyby to fungovalo, určitě by to aspoň jedna automobilka do svých aut montovala. Něco podobného tu už bylo před cca 30 lety a tiše to vyšumělo do ztracena.

vladimirbalga - "...jsem se dozvěděl o zákazu montáže tohoto zařízení a to od 7.12.2018".
Klidně se vsadím, že za měsíc tam bude termín 7.1.2019 (pak 7.2., 7.3. a t.d., až do vyprodání zásob, či uvěznění výrobce). ;)

Jsou vychcanější, posunují to o dva dny *smich*

hodnocení

2x

Pane jo... lidi jsou fakt blbí...

"Honem si tento zázrak kupte, Evropská unie ho zakáže, ale když si ho koupíte hned, tak ho používat můžete. Rychle, rychle, zbytečně se nerozmýšlejte, jestli to vůbec může fungovat, ať to ještě stihnete, než ho ti zlí zakážou!"

fakt se nestačím divit, čemu všemu lidi uvěří... pak takové společnosti nemají vydělávat na podvodech...

mikihans - *smich2**haha* Tak jsem kouknul na Váš odkaz. Sqjelý článek, dlouho jsem se tak nepobavil. A hned po přečtení na mě navíc vyskočila nabídka - byl jsem vybrán na bezplatné testování tohodle nesmyslu. No neberte to, že jo... ;)

to je mi náhoda, já taky *smich*

Tak jsem se přihlásil o to bezplatné testování a chtěj to po mě zaplatit *smich*

Jedno úžasné zařízení, které ušetří 20% paliva, za 1190,- a lepší balíček, který obsahuje ty jedinečné zázraky dokonce dva a ušetří až 35% paliva, jen za 1790,- Ale platí to jen 15 minut. Odpočítávají to velké digitální hodiny, které se ale po doběhnutí do nuly zase rozjedou od 15 minut *smich*

Ale jen pro mě a jen dnes a jen 10 minut platí sleva ještě 240 kč, ale jen na ten menší balíček, který můžu mít jen za jedinečných 950kč

Asi vezmu minimálně tři, no neber to za ty prachy *haha*

To je hrozné, jak jsou ty automobilky blbé. Dělají různé úpravy motorů, aby snížily spotřebu, klamou v testech spotřeby... a přitom by tam stačil tenhle zázrečný Fulsaver ! *haha* Dnes bude hezký den - hned po ránu jsem se zasmál *smich*

Tak, máme 7.12. a datum zákazu se posunulo na 9.12... Už jen dva dny, tak rychle, než to posunou na 11.12. *smich*

ja1
hodnocení

2x

Ájéje...zase staré známé magnetování benzínu a nafty*smich*

hodnocení

2x

Tak pokud máte možnost to vrátit, tak to vraťte. Ne snad kvůli jakémusi ,,zákazu´´. Nikde není zakázáno vozit v autě magnety. Navíc není jakákoliv šance, že by se vliv tohoto zařízení jakkoliv projevil na chodu motoru, tedy rozhodně se neprojeví na emisích ani diagnostice, které řeší na STK.

Takže po stránce legislativy můžete být v klidu i pokud si tam tu hloupost pověsíte.

Pokud se však chcete zachovat racionálně, tak to těm podvodníkům vraťte a doufejte, že Vám vrátí peníze

jdukolem

Jednovaječná dvojčata Patrik a Grigorij jsou spokojení !

Zákaz montáže zařízení Fusion FulSaver #2

jdukolem
hodnocení

0x

Nech si to,tisíce spokojených zákazníků.

autoforum.cz/...

rv*
hodnocení

0x

Doporučuji vám se dobře oženit a starost o finance přenechat manželce (nebo registrovanému partnerovi).

vernon
hodnocení

0x
Trochu IQ tykve, viď?

praivo*
hodnocení

0x

Kdyby to opravdu fungovalo, tak by to "papírovou" spotřebou a emisemi posedlé vedení EU spíš přikázalo povinně namontovat do každého auta pod podmínkou desetitisícových pokut. A automobilky by to taky okamžitě začaly používat, jelikož by jim to umožnilo dosáhnout jinak téměř nemožného snížení emisí pro plánované další omezení EU (FuelSaver slibuje 35 %, EU chce okolo 40 %).

break

ono ani není potřeba žádný kdyby, stačilo jen v hodinách fyziky dávat pozor, protože tahle píčovina zcela odporuje jejím zákonům...aby nějakej magnet něco podobnýho dovedl, tak by asi nebyl o velikosti balíčku žvejkaček...

výrobní náklady:5 Kč

balné: 10 Kč

šetřiví blbci : k nezaplacení

franko

Já jsem ho stihl namontovat jen tak tak,úžasné jezdím skoro zadarmo akorát se u toho zapotím.

electronec
hodnocení

0x

Můj otec si to omylem koupil... Tak jsem mu z toho na 3D tiskárně vyrobil krásný magnetický držák na navigaci.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma fuelsaver
Otázky na téma fusion fuelsaver

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]