Nejste přihlášen/a.
Je toto auto prodekné? Já ho koupil v srpnu letošního roku s tím že můj Fiat Punto neprojde STK a budu ho muset bez náhrady zrušit. Proto jsem si podle rady koupil Fabii,je prý lepší na náhradní díly a je dobrá nezkorodovaná,udržovaná v autodílně ,rozvody dělány. Fiat mi TK prošel a teď mám dvě auta. Chci fabku prodat,ale za 29 tis.Kč. to nikdo nechce v bazaru by mi dali tak sotva dvacet. Tak si ji mám nechaz? za Fiata 1999,dostanu tak pět tisíc,Jezdí se mi v něm lépe než ve fabii a nastupuje vystupuje se mi také lépe ve Fiatu.
Tak jste mi tady na poradně radili,jak ta fabka je dobré auto.Já si to nemyslím Fiat je lepší. Udělal jsem blbost,že jsem ji kupoval,teď je neprodejná,protože je jich na trhu moc.
Přijde mi to jako normální cena, pokud to není nějaká shnilá a vybydlená vražda.
Zkuste dát inzerát na Bazoš, použijte funkci TOPování za 39 Kč a uvidíte.
Na bazoše to mám,už 3týdny, 140zhládnutí,jenom dva volali ,pak nepřišli. Neni shnilá,až neuvěřitelnš bez koroze,proto jsem ji také koupil.
Jestli je pěkná, tak by se prodala i za 50. Bláznům i za víc - koukám na Bazoš a vidím jen v okolí 20 km několik inzerátů za 69 - stejný rok a stejný motor. Problém je, že bohužel asi tak pěkná nebude. Ale každé auto má svého kupce. Tady jsou všichni chytří, jak by to dovezli z Německa za 10, a skutek utek. Důležité je si ten inzerát opravdu zaplatit, jinak ho mezi stovkami dalších stejných aut nikdo nenajde. A 3 týdny nejsou nic. Já prodával auto skoro 18 měsíců. Neslevil jsem a nakonec se přece prodalo.
Začal jsem na třiceti,za to jsem ji koupil,je to kombík,zimní kola s obutím jsem ještě přikupoval.
Koupil jsem ji letos v srpnu!Za 30+ 4000 zimní,ujel jen 330km.Tak si myslím,že není přehnaná aktuální nabídka 28500Kč.!?
Nalešti to, dobře nafoť, vychval stav a dej cenu kolem 48k, při rychlém jednání sleva. Nevyužité udržované auto bez koroze bla bla bla. Dost možná se ti ozve víc zájemců než na levnou plečku za 30...
Nebo to nech klukovi na vyježdění.. Pokud to nerozšvihá, tak je to pro auto lepší než kdyby stála, inzerát můžeš nechat až se někdo ozve.. "Denně v provozu" je taky plus.
evidentně s tím něco není v pořádku, protože za 29 to musí být prodaný pokud to není vrak...vlastním F1 1,4 16V 74kw r.v00 s nájezdem 140tkm a RS paketem, velmi pěknou a udržovanou...a 60 bych za to ještě dneska dostal...
Tak to zkus prodat :D Dnes je aut mraky a je problém se toho zbavit... Ale pokud mu bazar nabízel 20 tak je určitě prodejná za 40k, ale chce to naleštit a vychválit.. I když je možné, že když lidi vídí 29k tak to automaticky berou jako plečku, když by dal cenu 48k tak je to naláká jakože vytuší super stav
a 60 bych za to ještě dneska dostal...POZOR je tam to slovíčko "bych" a to je ten rozdíl mezi dostal a bych dostal. Dost pravdy je na argumentu- před Vánoci´se auto prodává hůř. Zákazník takovéhoto vozu má nyní starosti jak zaplatit Vánoce a ne ještě kupovat auto
asd1: nepotřebuju teď prodávat...aut je sice mraky, ale hromada jsou to vylítaný vrány...a já nemám žádný debilní HTP nebo MPIčko...ale 74kw 16v, které je nechci říct vzácné, ale žádanější...ale argument o Vánocích má něco do sebe
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.