Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Středová díra rezerv. kola je menší

Od: mirekk odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám peugeot 206, kde je středová díra na disku kola 65.1mm, chtěl bych si koupit dojezdové kolo, které je z ford focus a středová díra je tam 63.3mm.

Myslíte, že kolo půjde nasadit, když středová díra je 63.3, je o 1.8mm menší než má být? Případně když malinko opiluju střed díru kola pilníkem?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

2x

Ne...a pilovat ti určitě nic nepůjde;)

hodnocení

2x

Pilovat díru... *bzum*

Proč prostě nekoupíte to, které tam patří?

hodnocení

2x

Nepůjde a zřejmě bude i jiný tvar (prolis) disku. Na vrakovištích je mnoho disků na výběr. Někdy i v pneuservisech lze koupit ojetý, zachovalý disk za pár stovek.

hodnocení

2x

Odkud jste? Fordi mají mimo středovou díru i jinší, většinou o dost větší ET takže disky by stejně nebyl vhodný.odkud jste a jaké máte disky-13-14-15 palců?Ode všech bych Vám jeden mohl věnovat.(všechny jsou od PSA,tudíž 4x108 )

mirekk
hodnocení

Dobrý večer,

já jsem od Rožnova pod Radhoštěm, sháním dojezdové kolo 15, to by jste měl také?

Děkuji

Dojezdovou 15 nemám ,vše normální disky tedy klasický plechový disk 5,50x15 ET8 s citroenu Xantia. ale jste krapítek z ruky-já jsem na druhé straně republiky- jsem z JH.

mirekk
hodnocení

Jej to nevadí, už jsem sehnal tady v okolí dojezdovku co tam má být.

Děkuji moc za ochotu a veškeré rady všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]