Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám peugeot 206, kde je středová díra na disku kola 65.1mm, chtěl bych si koupit dojezdové kolo, které je z ford focus a středová díra je tam 63.3mm.
Myslíte, že kolo půjde nasadit, když středová díra je 63.3, je o 1.8mm menší než má být? Případně když malinko opiluju střed díru kola pilníkem?
Děkuji
Odkud jste? Fordi mají mimo středovou díru i jinší, většinou o dost větší ET takže disky by stejně nebyl vhodný.odkud jste a jaké máte disky-13-14-15 palců?Ode všech bych Vám jeden mohl věnovat.(všechny jsou od PSA,tudíž 4x108 )
Dobrý večer,
já jsem od Rožnova pod Radhoštěm, sháním dojezdové kolo 15, to by jste měl také?
Děkuji
Dojezdovou 15 nemám ,vše normální disky tedy klasický plechový disk 5,50x15 ET8 s citroenu Xantia. ale jste krapítek z ruky-já jsem na druhé straně republiky- jsem z JH.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.