Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ABS a vykricnik jednotka?

Od: n3ss3r odpovědí: 1 změna:

Zdravim stala se mi takova celkem kuriozni zavada na mem Polu 1.4tdi z roku 2006 pri blbnuti na snehu kdyz jsem v zatacce v male rychlosti cca 40kmh zatahl rucni brzdu projel jsem ji bokem dal rucku dolu a za zatackou se rozsvitila kontrolka ABS soucasne s cervenym vykricnikem dojel jsem domu zamknu auto a v aute neco hucelo a ten hukot vychazi primo z ABS jednotky musim odpojovat baterii kdyz ji zase zapojim hukot nebo cvrkot nevim jak to mam nazvat se stale ozyvaji.. pojistky jsou ok diagnostika hlasi nejaky privod ale privod tam je normalne 12V cidla by diagnostika ukazala take nesetkal se s tim uz nekdo? podotykam ze auto neni vybaveno ESP ani ASR ma jen ABS diky vsem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Otevři tu černou krabičku co je na baterii zkoukni tavný pojistky a při odpojený baterii rozeber spoj po spoji a očisti to od oxidace
Taky je tu možnost že odešla samotná řj abs
S tou ručkou to nemá nic společnýho ja se na ní otáčim už léta a neni problém
Prověř v měřených hodnotách i jednotlivá čidla abs u kol
Někdy stačí hrouda namrzlýho sněhu a čidlo blbne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]