Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké plní euro Fabie

Od: matha odpovědí: 6 změna:
Zdravím ,prosím jaké euro plní moje fabie 1.4 s normou 1999/102b? Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To by mělo být Euro4 a vyšší...

doplněno 29.11.18 16:31:

auto-gril.cz/...

doplněno 29.11.18 16:43:

Euro 4 byla sice až od roku 2005, ale existují vyjímky...a jedna z nich by právě měla být Vaše Škoda...s tímto motorem.

matha
hodnocení

Díky. Mě právě podle všech těch tabulek co jsou na netu taky vychází 4 .ale nechce se mi tomu věřit když autu je 18let.

I na nějakém Škoda foru bylo psáno že Euro 4...

tycoon*

Je to Euro 4.

Na trhy v západní Evropě byly benzínové Fabie už v roce 1999 dodávány s dvěma lambda sondami. Tyto benzínové motory byly homologovány dle Euro 4. Do střední a východní Evropy se zpočátku většinou dodávaly verze s jednou lambda sondou homologované podle Euro 2. Diesely byly homologovány dle Euro 3.

hodnocení

0x

Dobrý den, není potřeba řešit, jakého roku výroby nebo první registrace je to auto, důležité je, jaký do toho auta zrovna dali motor (tedy který je zapsaný v TP). Váš je EURO4. Je-li to, jak píšete 2000r, pak E3 už muselo být, E4 už mohlo začínat.

hodnocení

0x
Euro 4 viz poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]