Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádci.Řeším teď větší problém.Po výměně hlavového těsnění se mi teď v expanzní nádobce objevil znovu olej a za kapalina je až taková hnědá.Nevíte co s tím? Napadlo mě jestli není prasklá hlava nebo že by byl celý motor na odchodu? Nebo máte jiné vysvětlení či problematiku která by to mohla zavinit...
Ono ta chladící kapalina když jsem opět koukal je taková HNĚDÁ až ČERNÁ.Jako by to spíše bralo nějaké nečistoty.Nebo jsem na internetu hledal jestli to nemůže být těsnění u vany ...
Ano také je to možné.A to že se mi ztrácí je nejspíše vadnou vodní pumpou co jsem zjistil ...
Když jsem koupil auto, taky mělo zbytky oleje v nádobce. Nicméně v servisu před opravou chladící okruh propláchli, vymyli jakousi chemií, naplnili chladící kapalinou, a auto jezdí dodnes bez známek oleje. Chci tím říci, že to mohou být zbytky z dob před opravou. Nechte to propláchnout a uvidíte. Na rozebírání motoru je času dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.