Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vada motoru octavie

Od: pavelym odpovědí: 5 změna:
Dobry vecer mam problem s octavii 1.6 74kw jede na 3 valce a strili do vyfuku dik za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x

Já bych šel do servisu a nebo na vrakáč.

hodnocení

1x
To muže bejt prkotina v podobě špatný svíčky nebo vadnej vysokonapětovej kabel či vážnější závada vadný zapalovací modul nebo vadný vstřik až po malér v podobě ztráty tlaku na nèkterém z válcú

hodnocení

0x

Zjisti, který válec vynechává/nepálí. Vyšroubuj svíčku a zkus tam jinou. Když to nepomůže, změř kompresi toho válce. Víc v podstatě udělat nemůžeš, pak už servis.

hodnocení

0x

Měl jsem tento motor, měl jsem i tuto vadu - po ,,odborné´´ instalaci LPG a stejně odborném seřizování systému došlo celkem brzy - po 50 tkm k podpálení ventilů, což nedokázali identifikovat ani ve značkovém servisu, zjistil to až garážník, který změřil tlaky ve válcích.

olinl
Taky tipuji nějakou netěsnost ventilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]