Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Koupil jsem abytnou avii A30, která je papírově 8 lidí. Vepředu jsou dvě sedačky (řidič, spolujezdec), ale otázku mám k těm dalším šesti? Z minulosti tam jsou dvě podélně lavičky z dřevotřísky a mezi nima stoleček, což se bohužel klukům na evidenčce nelíbí.
Tomu autu plánuji věnovat nějaký čas a předělat ho, ale nevím co přesně umožňují předpisy? Nerad bych tam cpal nějaký starý sedačky z autobusu, který se tam vůbec nehodí...
Sedačky neporadím,ale určitě snad nebydlíte sto kilometrů od nějakého většího města.Tak zkuste najít nějaký autoklub na tyto stará auta a určitě poradí.Ptát se na STK je hloupost.
,,Klukům,, z STK se ty lavečky rozhodně nelíbí.I když ne všechna auta musí mít bezpečnnostní pásy,tak je tam asi nemáte.A taky si nemůžete namontovat do auta co chcete.Mám wartburg 900 a na STK mám taky občas problém.Pásy v něm nejsou,ale oni musí udělat TK podle data auta kdy bylo vyrobeno.A ano-koupil jste špatně.Tyto Avie se dneska prodávají kolem dvaceti tisíc,takže výběr je velký.
řekl bych že avia není oybtná, ale odpoved je v papírech
pokud to papírově není v pořádku, znamená to jediné, nescvhálené změny a úpravy, které nidko "papírově" neřešil
osobně bych to předělal na skutečnou obytku, navíc, pokud je tam skutečně 8 - 9 originálníh kotevních úchytů sedaček, bylů bych rád, nechal bych tam 2 řady sedadel a vzadu obytnou část...on je totiž v praxi problém s tím, že kotevní úchyty sedadel musí splnit předpisy EHK a pokud chce někdo indovoduálně přidat sedačky, musí svůj výtvor předvést technické zukušebně, obyčejná STK to nemůže posoudit...nefunguje to tak že se tam vyvrtá díra navaří nějaká matice a tradá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.