Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný start při zahřátém motoru

Od: tomass* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám takový problém a nějak netuším čím by to mohlo být.Mám Škodu Felicii 1.3mpi a teď se mi vyskytl takový problém.Když startuji poprvé a jedu nějakou vzdálenost aby se motor zahřál tak vše je OK ale poté co bych měl zahřátý motor a jel např na čerpací stanici,auto chcípl natankoval apod. přišel do auta a znovu chtě nastartovat tak to nejde...Po nějakém čase to naskočí (X pokusů) ale za přidání "TROCHA" plynu.Mohl by mi nějak poradit co by s tím mohlo být? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Vyčistit a nastavit klapku a prověřit čidlo teploty
Koukni i do pojistkový skříně zda v ní není voda a nemá li vyhnilí konektory
tomass*
hodnocení

Dobře dobře zkusím to :) A nemohlo by se jednat o poruchu zapalovacího modulu?

Ta možnost tu taky je ale spíš bych to viděl na to čidlo nebo klapku
jenda2*
Tazatel pise, ze jsou starty spatne pouze u tepleho motoru. Dabel opet odpovida nesmysly.
Vyborně jenda2 co mě ty nesmysly popsat a vysvětlit?
tomass*
hodnocení

Pojistkovka OK...Vypadá to asi na klapku protože v téhle zimě to ani nechce jít moc za plynem

hodnocení

0x

Čidlo teploty. Kamoš mechanik poradil - odpoj nastartuj a připoj ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]