Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zetor 6718 kouření z brzd

Od: zetor odpovědí: 6 změna:
Zdravim chtěl nych se zeptat. Při dnešní jizde pro dřevo se mi zacalo z niceho nic kourit z brzd tedy z portálu po 6km aniž bych brzdil. Bohuzel nebylo kde zastavit tak jsem pokračoval dal 10km v kabine nebylo vydet ale nez jsem dojel na místo tak to přestalo. Traktor normalne brzdi uz se to nehreje akorát tam neco popiskava.neví nekdo cim by tomohlo být. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pestn
hodnocení

1x

S největší pravděpodobností se rozpadl pás ruční brzdy, to je genialita řešení od Zetoru, rády vypadávají čepy z pásu a pak se to tam mrská nekdy brzdí nekdy smrdí, ale ručka nejde, bohužel musí kvůli tomu dolů portál, což v tomhle případě musí tak jako tak aby na brzdy bylo vidět. Čepy se pak dají pojistit navařenými podložkami.

Jinak to stím dřevem...ono je to možná směšné, ale aby u Zetoru spadl kousek dřeva do brzd není nereálně, to okénko na ovzdušnění, kterým veškerý bordel lítá do prostoru brzd je taky super věc, to se řešilo bud nacpaným molitanem a nebo se nýtovala malá kurta jako kryt. Zvláště pokud traktor tahá rozmetadlo umělých hnojiv a semtam tam vletí kuličky hnojiva...jo to je pak pošušnání když ty bubny zevntř krásně nareznou :D

jabraka*
hodnocení

0x

A nespadl do brzd kus dřeva?

JB

cicky

Tazatel píše o "kabině traktoru" a ne o žebřiňáku! Situace to však musela být zcela zoufalá - nemožnost 10km zastavit.

hodnocení

0x
Co ruční brzda?
zetor
hodnocení

Rucni brzda byla povolena. Drevo mi tam urcite nespadlo.

potusver
hodnocení

0x

to budou plátky nejspíš utavený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]