Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožená sedadla v autě

Od: malino odpovědí: 7 změna:

zdravím, umí mi někdo poradit, kde si nechat předelat latkove sedačky v aute na kožene? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jednoduše. U čalouníka, který umí pracovat s kůží a nechat přečalounit.

hodnocení

3x
A precalounit se vyplatí jeom asi u Ferrari jinak raději stejně auto vyměnit za stejné s koženkou
Ale on chce kožené, ne koženkové ;)

honzabalak
hodnocení

1x

Nevím teda, proč kvůli sedačkám měnit hned celý auto? Já si nechával kůži v autě vyčisti v Modřanech, udělali to rychle a dali nám i dobrou cenu. Pokud by tě to zajímalo, je to Mistrkuze. A vyjde to tozhodně levněji, než kupovat nový auto.

majsterjoe*
Jen jestli neni rozdil sedačky vycistit nebo vymenit textilni potah za kuzi.

lubor*
hodnocení

0x

Hledám firmu v Praze, která by mi udělala renovaci kožených sedaček v autě. Docela na to spěchám.

mathew
hodnocení

0x

Zajít na vrakoviště a porozhlédnout se jestli tam není stejné auto jako máte, ale s koženými sedačkami. Pak je ještě ta druhá možnost a to vyměnit celé auto jak tady již bylo zmíněno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]