Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malé auto 4x4

Od: vrata® odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych malé teréní auto.Něco jako Suzuki samurai.Může mi někdo poradit?Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

1x

Já bych do lesa volil krátkýho Patrola nebo krátký Pajero. Jako Samurai není špatnej, ale je to fakt hodně malý, takže na tahání to moc není. Patrol i Pajero jsou prakticky nezničitelný. ALe jakkoliv to může znít překvapivě - mám kamaráda, kterej má Ssang Yong Musso. Je až neuvěřitelný, kam všude se to auto v terénu dostane a přitom ho pořídíš za pár korun. Jenom není úplně malý...

hodnocení

1x

Napadá mě Suzuki Jimny nebo Lada Niva.

hodnocení

0x

Nové? Ojetinu?

hodnocení

Stačí ojetina.

Viz Stepm! nebo doplním výprodej z armády-Uaz 469 nebo dokonce 452zdrav co ten projede je až neskutečné, téměř totéž co vejtřaska.Jestli se dají ještě sehnat.

jezevec*
hodnocení

0x

Jak moc terénní? Samurai je v opravdovym terénu super, lehkej, obratnej, vyjede to všude. Ale na silnici je jízda s ním zábavná asi jako když tě přitloukají na kříž... Chceš to na práci do lesa nebo na bezpečný ježdění v normálním provozu?

hodnocení

Hlavně do lesa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]