Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoservis pro auta Opel

Od: heterak® odpovědí: 3 změna:
Kam davate v Brne auta Opel servisovat? Nasel jsem jenom servis na Ople v Jundrove na Veslarske,ale cetl jsem na tento servis jen negativni recenze

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můj tatík byl Oplista... První i druhé auto chtěl servisovat v Brně v Oplu - i hloupost tam řešili několik dnů a musel zaplatit "parkovné"snad litr. Přitom závada byla jednou jen obejita a po týdnu se objevila zase... reklamace neúspěšná.

Od té doby dostal rozum a servisuje jen v ověřeném neznačkovém servisu.

Pokud vám jde o záruku, přečtěte si přesně podmínky. Záruka totiž má platit při pravidelném servisu. Nařízení "značkového servisu"už bylo soudy rozcupováno jako právně neplatné.

doplněno 21.11.18 08:08:

Z dotazu jsem pochopil, že tazatel chce servis výhradně OPEL. I přes jejich negativní recenze hledá v okolí autorizovaný servis. Často tak jednají lidi s novým autem, kdy "záruka více než 24 měsíců podléhá podmínce pravidelnému servisu"- jenže i kdyby toto bylo ve smlouvě, nemusí hledat autorizovaný servis. A to zhruba od roku 2010.

Článků je hodně - např. tento.

Proto bych radil hledat servis v okolí, který má mnoho dobrých recenzí nebo ze zkušenosti jeho známých, i když ten servis není autorizovaný. Pro záruku postačí oficiální opravy s fakturou a případným dohledáním, že se jedná o díly originální dané značky.

007cz

Co je to za blbost o te garanci?

007cz

ona tahle informace je trošku zavádějící jako mnoho info na internetu, např při gar, prohlídce požaduje automobilka protokol od všech měření cejchovaným origo měřákem,včetně diagnostiky. dále se podle vin. kontrolují svolávací akce tzv, tsb, které je servis povinnem provést a to je kapitola sama pro sebe,mění se vstřikovače,vačky,katalyzatory,spojky,kabeláže,rozvody atd. pokud o tomto neautorizovany servis nemá info. neprovede ,později se to zjistí muže mít zákazník při řešení nějaké reklamace vážný problém, ale ona tahle problematika je mnohem obsáhlejší,,,,,za mne po dobu garance autorizák:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]