Nejste přihlášen/a.
Prejel jsem obrubnik rychlosti 30km a utrh zadni rameno, myslite, ze muze byt hnuta zadni naprava? Nebo to vydrzi vic a bude v poho? Auto mam bmw e46. Diky
Řešil jste to tady v létě. Nebo už jste boural při pokusu o smyk znova?
Pak znovu...
Potřetí...
A ještě jednou...
To jste za ty 3 měsíce nebyl v servisu? Nebo o co se pořád snažíte?
Musí to prohlédnout odborník, což vy evidentně nejste a my na dálku poznáme prd.
snazi se vsem sdelit ze ma BMW, asi je mu treba napsat, juuuuu ty mas bmw, myti tak zavidime,holky po tobe urcite hazej rodidla
Jesm rád, že nemám BMW. Mě ňákej vobrubník hned tak nerozhází . Je ale fakt, že po mně holky nic neházej
.
to chce na dílnu, zvednout, zkontrolovat, vyměnit a seřídit sbíhavost...a jen hovado dá na liťák naklepávací závaží
Proč mám na litáky jiná naklepávací závaží, nežli na disky železné?
Protože se tam dávají yávaží i naklepávací.
jsou dva druhy naklepávacich závaží na plech a na liták, na liták dávám jen na vnitřni stranu dovnitř lepím. ono z venku to nevypadá pěkně
abych se přiznal, tak na dílně snad ty naklepávací na liťáky ani nemáme...všem se nám to příčí to tam klepat.Z vnitřní strany ještě budiž, ale venku je to k blití.A jsou prasata, co to dovedou i na novejch autech.Ale na novejch autech se naklepávací u ALU snad už nepoužívá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.