Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přejetí obrubníku

Od: revenge1297 odpovědí: 19 změna:

Prejel jsem obrubnik rychlosti 30km a utrh zadni rameno, myslite, ze muze byt hnuta zadni naprava? Nebo to vydrzi vic a bude v poho? Auto mam bmw e46. Diky

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Řešil jste to tady v létě. Nebo už jste boural při pokusu o smyk znova?
Pak znovu...
Potřetí...
A ještě jednou...
To jste za ty 3 měsíce nebyl v servisu? Nebo o co se pořád snažíte?
Musí to prohlédnout odborník, což vy evidentně nejste a my na dálku poznáme prd.

jurajjuraj*

snazi se vsem sdelit ze ma BMW, asi je mu treba napsat, juuuuu ty mas bmw, myti tak zavidime,holky po tobe urcite hazej rodidla

Jesm rád, že nemám BMW. Mě ňákej vobrubník hned tak nerozhází ;). Je ale fakt, že po mně holky nic neházej :(.

Asi má hnutou nejen tu nápravu.

vernon
Blbost. Proč by se někdo chlubil že má BMW? Kdyby novou Fábií s mastodontím 1.0 TSI pod kapotou tak určitě, ale s bavorákem?

barbakan*
hodnocení

1x

Ano, může a to neznamená, že máš auto BMW e46!

hodnocení

1x

A nepraštil ses při tom přejetí obrubníku do hlavy o palubní desku? Tvé reakce a dotazy tomu hodně nasvědčují*smich*

barbakan*

To by ho volant nepustil.*stop**smich*

break
hodnocení

0x

to chce na dílnu, zvednout, zkontrolovat, vyměnit a seřídit sbíhavost...a jen hovado dá na liťák naklepávací závaží

"jen hovado dá na liťák naklepávací závaží"

Blbost. Některé liťáky jsou na to dokonce přizpůsobené.

Proč mám na litáky jiná naklepávací závaží, nežli na disky železné?

Protože se tam dávají yávaží i naklepávací.

break

nedávám na žádný, prostě lepím...a na tyhle se naklepávací nedávaj

Taky lepím, páč na některé nejdou natuknout. Na některé tukám.

007cz

jsou dva druhy naklepávacich závaží na plech a na liták, na liták dávám jen na vnitřni stranu dovnitř lepím. ono z venku to nevypadá pěkně :)

007, ano, tak tak.

break

abych se přiznal, tak na dílně snad ty naklepávací na liťáky ani nemáme...všem se nám to příčí to tam klepat.Z vnitřní strany ještě budiž, ale venku je to k blití.A jsou prasata, co to dovedou i na novejch autech.Ale na novejch autech se naklepávací u ALU snad už nepoužívá...

007cz

Naklepavaci jsou na alu na funglovkach přímo z fabriky a jsou po 2,5g např 12,5 g

lepící závaží se na liťák dává pouze z estetického hlediska, jinak je to úplně jedno...

break

hiawata:jasně, že se tam dávaj hlavně z estetickýho hlediska, taky proto je vyvažování ALU dražší než plecháčů.Ale klidně na nový li´táky na nějakou AUDI klepni naklepávačky a vmeť zákazníkovi do ksichtu, že to je jedno...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]