Nejste přihlášen/a.
Zdravím
stalo se mi, že jsem píchl. Kolo vyměnil na nejbližší pumpě píchlé kolo dofoukal a? Kolo je od té doby píchlé kolo je tvrdé jak šutr (tlak neubývá)
Žádný tlak neubyl za 48 hodin, co jsem ho dofoukal. Na gumě není jediná známka poškození.
Mám věřit a kolo tam vrátit na auto zpět?
nemohu mít ze zákona 3 kola zimní a letní rezervu místo té píchlé. Co když to zase ujde? Guma má 6,5 mm takovou je škoda vyhodit.
Poradíte?
Může tam být zabodlý trn nebo hřebík a ten zároveň díru těsní. Utíkat to začne až při jízdě, kdy se pneumatika promačkává.
vypadá to na nějaký drát. vložil jsem to k NEMILOSTI ženy do vany a našel jsem drát a okolo jedna bublinka za sekundu.
Otázka je jestli se to vyplatí. Pokud to kolo bude poškozené ... kolik bude stát defekt a jaká je potom BEZPEČNOST takové gumy.
Kolo se jízdou zahřej a plášť se během jízdy prohýbá, to by velmi urychlilo únik vzduchu. Za pár desítek km byste to měl zase prázdné. Navštivte pneuservis a zeptejte se, zda to půjde nějak opravit nějakou chemií, jinak samozřejmě výměna.
Pokud jsi šikovný, můžeš si to opravit sám pomocí sady aliexpress.com/.... V pneuservisech to dělají někde taky tak, což je bez demontáže gumy. Lepší je gumu sundat a pak se do zvětšené díry zevnitř vlepuje takový hříbeček aliexpress.com/....
děkuji vyřešeno. Zarazilo mě, že ten tlak vzduchu moc neubýval, vana plná vody rozhodla. Až na ten šílený bordel, který jsem napáchal opravil to pneuservis za pár korun
DĚKUJI
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.