Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesvítí světla, nejdou blinkry

Od: deziik odpovědí: 4 změna:

zdravim, prosím o radu jedná se o superb 1,9 tdi. U baterky se válel drátek vypadal, že je odpadlej od mínusu tak jsem ho zapojil (chyba :D) rozžhavil se tak jsem ho hned odpojil. Nyní mi nejdou zapnout světla a neblikají blinkry, když zapnu výstražný tak blikají, s dálkovýma světlama můžu pouze blikat na pevno nesvítí, parkovačky svítí. Zjistil jsem, že drátek vede do spínače ovládání světel po výměně stále nic.Pojistky jsou taky dobré. Nevíte někdo co jsem si tam pohnojil?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejv111*
hodnocení

0x

No tak na první pohled to vypadá, že jste něco zkratoval, což značí rozžhavený drát. Jděte po tom drátu a zjistěte, kam vede. Tam začněte hledat, jestli jste něco neodpálil. Pak ještě, kam to vede od spínače světel - do desky plošných spojů? Tam jste možná něco odpálil...

hodnocení

0x

Zřejmě jste si odpálil některou z řídících jednotek/relé. Musíte zajet na diagnostiku. Palubka svítí?

deziik
Palubka sviti , takže je mozne, ze to bude rele od světel?

hodnocení

0x

Bez měření není vědění. Jen relátko to nebude.

Musí se měřit a hledat.

Ten kdo tomu rozumí, ví kam šáhnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]