Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor jede na tři válce

Od: petrpan odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnešního dne v poledních hodinách jsem jel do kopce s svojí fabii 2004 rs 96 kw TDI, PD, ASZ, kdy mi zaškubal motor, poté jsem přidal plyn, auto jelo asi 300 m a zničeho nic jelo jen na tři válce. S vozidlem jsem dojel asi kilometr domu tam jsem zjistil, že mi chybí asi litr oleje a diagnostika zjistila závadu č. 16686 (chyba zapalování na válci č. 2), m s tímto nekdo zkušenost? tlak ve válcích jsem nezkoušel a jediné co jsem se dočetl že odchází elektrika u vstiků pod víkem vačky předem všem děkuju za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Mohl prasknout nebo se propálit píst
Skuste změřit tlaky
xenofob

budeš tam mít toto, jeden píct chybí

Motor jede na tři válce

hodnocení

0x

Prvotní možnost je vstřik na 2. válci. Další možnosti jsou všechny možné mechanické závady související s 2. válcem (podpálený ventil, popraskané kroužky, těsnění pod hlavou apod.).

doplněno 14.11.18 17:54:

Diagnostika neodhalí mechanickou závadu (zadřený vstřik)!

petrpan
hodnocení

Dle diagnostiky jsou vstřiky v pořádku ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]