Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Op Astra F - konektor odporu ventilátoru

Od: baltik® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

jak rozebrat tento konektor, abych vytáhl jednotlivé dráty? Patří k odporu ventilátoru topení. Všechny stříhat nechci.

Opel Astra F 55kw r.v.1997

Op Astra F - konektor odporu ventilátoru
Op Astra F - konektor odporu ventilátoru #2
Op Astra F - konektor odporu ventilátoru #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kontakt ma zajištovací zobáček ten zamáčkneš a de to ven
Je to dost roztavený budeš to muset vyřezat vylámat prostě ten plast okolo zničit
Osobně bych to odštípal a dal nový konektory ty starý budou vyhřáty zoxidovany budou stat za prd
Nebo sežen na vrakecu celej jinej konektor i s kusem drátu a přepoj to
hodnocení

Z vrakáče se mi nechce stříhat druhej, bude na tom podobně. Nalisuju konektory a zapojím bez patice, jen jsem jich chtěl lisovat co nejméně. Ty horní dva bych klidně dále použil. Vím, že je třeba tam strčit jehlu pro odblokování, ale u toho tady nevím.

Bude to jeden s tech malých hranatých otvorú tudy strčit jehlu a zašátrat
Typnu na ten spodní

hodnocení

Tak jsem to střihnul, při 2°C nic moc práce. Jen fastony jsou nebezpečně blízko sebe, ale nijak jsem to nechtěl obalovat, ať se to nezpeče.

Op Astra F - konektor odporu ventilátoru #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]