Nejste přihlášen/a.
Mám v plánu koupit malý zvedák, zvedat auto za prahy se mi nechce, mám už vyzkoušená bezpečná místa na podvozkových dílech(náprava...) kde se dá auto přizvednout
jde mi o zvedák tohoto typu
poradíte nějakou dobrou značku?
2x
1x
Zvedání auta za prahy v místech napojení svislých sloupků je jeden z nejlepších způsobů a naprosto bezpečný. Ta "vyzkoušená bezpečná místa" vás mohou občas klidně zradit.
Ta "vyzkoušená bezpečná místa"vás mohou občas klidně zradit.
Úplně stejně jako ten "jeden z nejlepších způsobů"pokud jsou prahy napadené korozí. A nemusí být zrovna prorezlé zkrz. Nejde o to, že auto spadne ze zvedáku. Ono pro "štěstí"stačí i jen to, že se vám ohne spodní lem. A pokud si člověk není jistý stavem koroze, tak náprava je ta bezpečnější alternetiva.
...
Jinak pánové myslí tento zvedák nebo tento
Taky ho máme doma. Dostane se pod "každé"auto.
Konkrětně u té O1 vzadu není žádný problém, tam je kolem uchycení tlumiče ze silného železa účko, ve kterém patka heveru krásně drží. O něco horší je přední náprava, kde je jen plocha. Tam je výhodné použít na podložení gumový puk, na čínských eshopech se i prodává přímo na to určený gumový mezikus, co do patky heveru pasuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.