Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto nestartuje, na baterii točí

Od: martinomeleta odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, vlastním starší auto, které jsem si koupil, ale jezdí s ním hlavně můj otec, který ho také servisuje a hrozně mu vadí, když s ním někam jedu já, takže vždy něco udělá s autem tak, že s ním nikam nemůžu jet, na baterku to krásně točí, ale nenaskočí. Musí to být něco, co se dá odpojit, vypnout , předělat za sotva chviličku (ne déle než 2-3 minuty), nějaké nápady?
Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kromě tajného vypínače "proti zlodějům" - asi odpojí nějaký kabel v zapalování. Tipl bych, že kabel který vede k zapalovací cívce nebo rozdělovači. Koukni pod kapotu, jestli tam není nějaký kabel jen tak volně.

martinomeleta
hodnocení

Děkuji moc, sice jsem tak půl hodiny hledal, ale nakonec úspěšně našel jen lehce povytazeny kabel. Ještě jednou děkuji :)

asd1
hodnocení

2x

Nápady jsou, ale na prvním místě je domluva s otcem. Měli by jste si ujasnit čí je to vlastně auto. Záleží jak to máte doma nastavené, např. pokud tě otec živí atd. tak může rozhodovat on, pokud sis auto koupil za svoje a doma si všechno platíš tak je naopak tvoje a otec by se tě měl ptát jestli mu auto půjčíš...

martinomeleta
hodnocení

Bohužel vztah s mým otcem je trošku složitější a bylo by na dlouho se s ním domluvit na něčem, co by nám oběma vyhovovalo. Nicméně děkuji za snahu :)

lenochod
hodnocení

2x

Stačí vyndat pojistku palivovýho čerpadla. A můžeš točit jak mourovatej... :) Pak papá přijde, ve vteřině jí tam zasune a jede. Nemusíš si všimnout vůbec ničeho, spousta aut má pojistkovou schránku nalevo pod volantem...

martinomeleta
hodnocení

Pojistky to sice nebyly, ale kdyby náhodou, určitě budu kontrolovat, pokud zase nebude startovat, bylo to lehce povytazenym kabelem pod kapotou.
Nicméně moc děkuji za radu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]