Zdravím prosil bych o radu. Abych to celé vysvětlil mám Škodu fabii 20011.4 16v 74kw právě mi stojí v Praze 200km od domova a nejde nastartovat. Hodinu předtím než mi auto nešlo nastartovat, mi auto normálně chytlo. A jak říkám po hodině chci jet domů a nešlo nastartovat. Kontrolky vše i rádio v pohodě naskočili. Poté otočim klíčkem mírné ,,zaškytání" a nic už pouze hučení starteru. Na druhý a třetí pokus to už ani neškytlo. Pouze hučící starter... Abych řekl pravdu se servisama mám špatné zkušenosti a dokonce v Praze se mi to tam dávat nechce. (Nechci platit xxxxx tisíc za to že toho nějakej Ferda využije jak se mi už stalo přitomto byla prkotina)... Autům absolutně nerozumím... Stačilo by mi dopravit auto domů a zde by mi to udělali... Je nějaká rada čím by to mohlo být? Dostanu se k autu až o víkendu.. Mohlo by to být tím že cca během 3 týdnů (jezdím denně) mi cca 3x při nastartování a rozjezdu nereagovalo auto při sešlápnutém plynu? Pouze až na druhý pokus. Pokud by byste měli nějaký ,,fígl" co s tim aby to aspoň jednou chytlo a dopravil bych si to před barák byl bych moc vděčný . Jak jsem říkal nechci za tu ,,herku" dávat xxxx tisíc za opravy to to raději dám na ND. PS: jsem opravdu mimo auta tak bych prosil jemnější vysvětlení...
Zdravím, patrně nevyjiždí pastorek startéru a starter točí na prázdno. Zkuste s autem trochu přez rychlost cuknout, možná to ještě startne, kdysi stačilo i poklepat jemně startér,ale u fabie nevím. Druhá možnost je auto roztlačit a startnout přez rychlost. Samozřejmě je zde riziko přeskočení rozvodů, ale pokud se to dělá s citem, to riziko je minimální a týká se to spíš fabii 1,2 htp.
dalajka
Dekuju za radu. To same mi rekl jeden znamy... Dostanu se k autu az v sobotu tak snad to pujde naskocit podle vasich rad dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.