Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadní světla

Od: riky odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

zasílal jsem dotaz na stanici technické kontroly ohledně těchto světel, zda projdou STK, pokuď mají Evropskou homologaci E. Bylo mi řečeno tohle: Předpokládám, že když je toto světlo homologováno z některého členského státu EU, tak to bude v pořádku. Jen si dovolím upozornit, že zadní světlo nemusí mít i odrazku červené barvy. Zadní odrazka červené barvy je povinná, ale není povinná v sloučeném světle. Znaměná to, že tyto světla mohu mít?

Zadní světla

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dvojková oktávka po faceliftu má odrazky v nárazníku. Ale u předfaceliftu to bude asi problém.
Nevím, co řešíte, když tento hnus chcete na autě opravdu mít, tak před STK nahoďte původní světla.
Ale počítejte s tím, že pokud se stanete účastníkem nějaké nehody, pojišťovna může dělat problémy.
A můžete třeba i někoho zabít, když vás kvůli světlům přehlédne a napálí do vás. Jestli vám to za to stojí...

riky
hodnocení

Mám 2 Octavii po faceliftu, takže odrazky v nárazníku. Většinou LED světla svítí líp než klasický a už jsem potkal pár lidí v noci, který měli černý světla a bylo je vidět dobře.

jurajjuraj*

LED svetla urcite sviti lip nez bezne, jenze je treba rozlisovat LED svetlo nejakeho sikmookace u ktereho se da rict ze co kus to original a kdyz budes chtit tak ti tam krome E udela cokoliv anebo nejakeho znackoveho vyrobce ktery dodava do automobilky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]