Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford mondeo

Od: pokornyvaclav odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer mám Ford Mondeo MK2 r.v. 98 dávám jsem fotky kabelů z auta a kabelů s ISO konektorem . a mám tam tyto kabely a koupil jsem tento ISO konektor. Mohu poprosit prosím o radu nebo fotky jak to má kdo zapojené . Už se nevím rady a šílím z toho. . prosím o pomoc vážně nutné a prosím pomoz te mi někdo. děkuji moc za ochotu pomoci .
Ford mondeo
Ford mondeo #2
Ford mondeo #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Zde připojení ISO konektorů (nejen) pro Felicii feliciaklub.cz/... S vodiči bohužel "přesně"neporadím, ale barvy bývají podobné.
olinl
Ještě jsem zapoměl připsat, že by bylo dobré mít digitální měřáček (stačí ten za dvě stovky) a ulehčit si hledání mínusu, plusu od baterie, klíčku, od světel a v případě reproduktorů přepnout na Ohmy (reproduktory mají "odpor" 2 až 8 ohmů, podle toho, co tam kdo používal/namontoval). Nejdůležitější v konektoru A je mínus, plus(memory), plus od klíčku a pokud máš zesilovač na anténě+vysunutí antény, tak i ten.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]