Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoskola ztracená karta

Od: autoskola odpovědí: 4 změna:
Zdravím mám menší problém. Chtěl bych se zeptat zbývá mi poslední jízda v autoškole a stratil jsem kartu kde se vyplňují jízdy atd jestli víte o co jde. Je to velký problém nebo ji nebudu pak potřebovat ze je jenom pro mne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x

Je to problém. Ale autoškola má i svou knihu jízd, kde se podepisuješ po jízdách, je to tak? Nevím jak u teorie, ale je třeba tohle probrat s autoškolou, popřípadě průkazku znovu vyplnit. Jinak nelze jezdit a pochopitelně ani nelze ke zkouškám

autoskola
hodnocení

Jo podepisuju se vždy po jízdách. Takže by tam měl byt nejspíš datum. Takže budu muset dojít do autoškoly aby mi ji znovu vyplnili?

Tak to je pěkny zrovna u konce

mathew
hodnocení

0x

Co zeptat se v té autoškole? já jsem třeba žádnou kartu, kde byly mé jízdy nikdy ani neviděl takže dle mého názoru by to žádný problém být neměl, ale klidně to u té vaší může být jinak.

majsterjoe*

No jestli jsi kupoval papíry někde na benzínce, nebo jak už se dělo například v Ostravě na magistrátu na záchodech, pak se nedivím, že jsi žádnou průkazku neměl. Je to dané zákonem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]