Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, vlastním Škoda fabia 1, 1.4 MPI comfort rok 2001 a mám jistý problém s autorádiem v autě bylo origo MS 201 z felicie nejspíše.. Koupil jsem nové sencor sct 5051bmr abych mohl poslouchat hudbu z USB, jenže při zapojení nefunguje říkal jsem si že to budou pojistky ale ne nejsou proto jsem zkontroloval i pojistku v autoradiu taktéž v pohodě. co se týče zapojení zapojuji 2 dráty pouze pro otestování funkčnosti což jsou ty dva pod sebou na konci dál od kolíčku hnědý a černý s pruhem. Zkoušel jsem i žlutý do šedého s červeným pruhem a otočil klíčkem nastartoval a nic. Dokonce jsem si vypůjčil autoradio od kamaráda a taky nic nicméně MS 201 funguje v pohodě obě jsou na 12V oboje DC kde může být chyba? Než to dám do servisu.
Dík
Aby rádio vůbec začalo fungovat, musíš zapojit 3 dráty: +12V trvalých, +12V "po klíčku" a kostru. Barvy jsou nicneříkající a podle mě jiné, než je obvyklé. Je třeba zjistit, jakou mají jednotlivé vodiče funkci a jak je zapojen konektor autorádia. Tebou popsaný totálně amatérský postup s největší pravděpodobností dříve nebo později povede k destrukci rádia.
Zdravím,já zapojovál autorádio do Škoda fabia.Podle návodu autohificlub.cz/... Vše funguje,jak má.
Ano je to prakticky stejné 4 a 6 je přívod 8 je kostra i tak jsem to zkoušel pravděpodobně bude problém někde v elektronice hlouběji ve vozu. Myslím si že by to jelo i kdyby jsem zapojil naopak akorát jak je psáno na obrázku by se vynulovala pamět rádia. tkz.
4. stalých 12V
6. 12V sepnutím klíče
8. kostra
nebo
4. 12V sepnutím klíče
6. stálých 12V
8. kostra
V obou dvou případech by mělo podle mě rádio hrát ale nehraje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.