Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poradte jak to udělat.
Mám v prodeji vozido které je nabourané. Ozvam se mi kupec a vozidlo koupí. ALE!
Já jsem se mezi tím stačil oženit a změnil jsem příjmení. To znamená že mám jiné příjmení v OP a jiné v techničáku.
Pán potřebuje z auta jen motor. Ten si vymontuje, vozidlo odhlásí a nechá ekol.zlikvidovat.
Jak to ale udělat když nesouhlasí jména OP a TP
Smlouvu a plné moci mu napíši na své nové co mám v občance, ale nevím zda nebude mít problém na registru vozidel.
Jak postupovat.
Moc děkuji za rady.
Dvě dobré rady: 1. p.Milan - zápis změny (převod) udělat sám na PM kupce neb s jeho osobní účastí!
2. p.Satam - vyměnit motor -Váš funkční za jeho špatný a auto "trvale vyřadit " z evidence,nebo prodat samotný motor a zbytek opět "trvale vyřadit" jako neúplný vrak!(Někde musí,žel být kompletní!)
Vše mimo tato dvě řešení smrdí průšvihem na Vás!
Jdete špatným směrem a dostanete se do problému.
Buď vozidlo prodejte a udělejte převod na kupce Vy, nikoli on na základě plné moci. On ho neudělá a Vy máte problém, jako desítky lidí.
Nebo vozidlo zlikvidujte Vy, ušetří se za převod a evidenčku. Ať Vám dá starý motor, ten položíte do auta a takto vozidlo vyřadíte.
Jiná cesta bez problému není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.